definitieve laserontharing met Melisman diodelaser

Niet meer scheren of epileren?

Hoeveel tijd en geld zou je kunnen besparen hierdoor?

laser specialiste

komt elke 6 weken langs

Melisman diodelaser

gekeurd voor definitieve ontharing

definitieve ontharing

Geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer_

Er bestaan verschillende manieren om je ongewenste haartjes te verwijderen, je kan scheren of epileren maar deze komen dan natuurlijk altijd terug en dit kan vaak tijdrovend zijn.
Je kan ze ook definitief laten verwijderen door middel van definitieve laser ontharing. Al sinds 2016 komt er bij ons een laserspecialiste langs om de behandelingen nauwkeurig uit te voeren.

Ontdek definitieve laserontharing

permanente vermindering van ongewenste haargroei

De Milesian Diodelaser is dé specialist in permanent laser-ontharen.

gekoelde kop

De Milesian diodelaser heeft een gekoelde kop, welke een bijzonder koelend effect op de huid heeft waardoor de behandeling als haast pijnloos ervaren wordt.

ACTIE'S

Momenteel lopen er 2 acties ( voor wie opstart t.e.m. april 2022)


- Breng een vriendin mee die opstart met de laser en ontvang €50 korting op je volgende laser behandeling.

- Bij opstart van je onderbenen en knie krijg je oksels aan €44 ipv €95

Boek een afspraak
Je kan een gratis en vrijblijvende test en info afspraak boeken!
PRIJZEN (per beurt)

POPULAIRE ZONES DAMES

bikini smooth (volledig)      €185
oksels       €95
onderbenen       €195
onderbenen + knie      €250


2 zones: -10%
vanaf 3 zones: -20%

POPULAIRE ZONES HEREN

oksels       €120
schouders      €75
rug       €175 / 350


2 zones: -10%
vanaf 3 zones: -20%

ongewenste haartjes verwijderen

Waarom zijn meerdere beurten noodzakelijk?

Hoe groeit haar?
Haarfollikels ontwikkelen zich door een complexe serie van activiteiten in de huid. Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door:- de groeifase = anagene fase- de overgangsfase = catagene fase- de rustfase = telgene faseDe tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het lichaamsgebied.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De diodelaser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (20%). Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Je mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen. De eerste 3 behandelingen zullen met een tussenpauze van 4 à 8 weken zijn, nadien van 6 à 12 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Zijn de resultaten definitief?
Ja, je mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 5 behandelingen. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn (afhankelijk van de hoeveelheid haren bij aanvang van de behandeling). Onder invloed van hormonale invloeden in het lichaam is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan een laserbehandeling helaas niets veranderen.

Plan een afspraak


Je kan een gratis en vrijblijvende test en info afspraak boeken!
definitieve laserontharing met Melisman diodelaser

Hoe werkt het?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfolikkel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is. Door het maar zo kort afgeven van warmte en het gebruik van de uiterst gekoelde kop (0,5 tot -4°C) zal de huid in de omgeving van het haartje goed beschermd blijven. Het laserlicht heeft een golflengte van 810NM, dit is de ideale golflengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden, zonder dat de bloedvaten en lymfe in het weefsel geraakt worden.