spa handverzorging met mii cosmetics

SPA manicure thuis met Mii Cosmetics

Met deze stappen doe je zelf je SPA manicure thuis met de manicure lijn van Mii Cosmetics.

1. desinfecteer en reinig je handen

Dit doe je met de 70% antibacteriële gel "Purify + clean hand cleansing spray". Deze droogt je handen minder uit dan een klassieke ontsmettingsgel en is in een handige spray die je ook makkelijk kan meenemen.

en/of reinig je handen met de "Cleanse + condition soap free hand cleanser", past ook perfect aan je wastafel om hiermee gedurende de dag telkens je handen te was zodat ze minder uitdrogen.

2. verwijder eventuele resten nagellak

Gebruik hiervoor de "Neat + tidy cotton wraps" met de "Wipe + erase aceton free polish remover".

Heb je wat nagellak onder de vrije boord van je nagel, dan kan je deze verwijderen door een beetje "Neat + tidy cotton wraps" rond een "Neat + tidy orangewood stick" te doen, hierover een beetje "Wipe + erase polish remover" en zo kan je mooi onder de nagel reinigen.

3. verwijder dode huidcellen met een zachte scrub voor je handen

Neem een beetje "Brighten + renew hand exfoliant" en masseer je handen en je vingers, zeker je knokkels en pols goed meenemen, zodat je de huid daar ook kan verzachten en de dode huidcellen overal mooi verwijdert. Het is zowel een scrub als een peeling, een scrub bevat korreltjes die zorgen voor een mechanische verwijdering van dode huidcellen door je cirkelvormige bewegingen. Deze peeling bevat huidvriendelijke zuren die je, door hem even te laten inwerken, ook de huid laat verzachten en dode huidcellen laat verweken en verwijderen. Spoel deze zachtjes maar grondig af door telkens een beetje water bij te nemen en verder te wrijven. Tot uiteindelijk het hele product afgespoeld is.

TIP: de hand scrub is ook geweldig bij ruwe ellebogen, vaak hebben deze ook een witte schijn door de dode huidcellen die er opgestapeld blijven.

4. extra hydratatie en voeding door het handmasker

Breng een fijn laagje "Love + hydrate hand mask" aan op je handen, vingers tot aan de ellebogen, vermijd de nagels (zeker als je achterna nog wil lakken).
Laat 2 a 3 minuten inwerken en spoel af. Je kan ook eerst nog wat product inmasseren alvorens af te spoelen, zodat het goed kan intrekken.

5. nagelriem achteruit duwen

Duw je nagelriem zachtjes achteruit met een nagelriemduwer. Dit voorkomt ontstekingen en velletjes aan je nagelriem en zorgt voor een mooier, langer nagelbed.

6. nagelriemen extra verzorgen

Dan gaan we de nagelriemen extra verzorgen met de "Nourish + nurture cuticle treatment oil" aan te brengen. Masseer dit mooi in, je mag het gerust over je vingers uitwrijven indien je teveel product hebt.

7. handen hydrateren

Hydrateer je handen met de "Soft + supple hand cream" of met het "Care + caress hand serum", mag zelfs tot aan je elleboog. De huid van onze armen wordt zo vaak vergeten! Maar wordt ook vaak blootgesteld aan zonlicht, dus extra hydratatie komt altijd van pas.

spa handverzorging met mii cosmetics

Reactie plaatsen
pedicure-behandeling-je-voetverzorging-thuis-zelf-doen-summer-proof

Doe een gratis voetanalyse!

Krijg een gepersonaliseerd stappenplan voor jouw voetverzorging thuis.